Om . / & )

SonjaMariBunesWiding
Sonja ./&) Widing

Sonja Bunes Widing arbeider med bilder; hun tegner med blyant, tusj, kull og maling m.m. Hun har deltatt ved noen utstillinger, men fokus har veldig lenge vært på studier, utforskning og undervisning. Ateliéret hennes  . / & )  ligger i Kvadraturen Kunstateliér Myntgata 2B, ved Akershus Festning i Oslo. Det er kort vei til Oslo Kunstakademi der hun nå er gjestelærer og underviser i tegning og farge/maleri, for nybegynnere og litt øvede.

Sonja har en BFA fra Emily Carr College of Art and Design i B.C., Canada (1988-1991): Studio Major; tegning, maleri og grafikk. Hun har også gått på Oslo Tegne- og Maleskole (1986-88), og studert klassisk tegning og maleri ved Christiania friAkademi (periodevis 1981-2016), og tatt noen etterutdanningskurs ved Kunsthøgskolen i Oslo (2003+4)

I tillegg til å holde egne kurs har Sonja undervist ved Christiania Kunstakademi/«friakademiet», assistert kunstnere ved Ateliér Nord i Oslo, arbeidet på KEM Kunstnernes Eget Materialutsalg, undervist i estetiske fag, grafisk kommunikasjon og multimedia ved videregående skoler i Sverige og i Norge. Hun har også flere års arbeidserfaring med digital design, fotografering og bilderedigering.

Sonja er medlem av Norske Billedkunstnere, Unge Kunstneres Samfunn og  Billedkunst Opphavsrett Norge.

. / & )

 

. / & )  © Sonja M.B. Widing, Prikk, Strek & Bue, Org.nr.: 917587906

 

 

Bildene er fotografert av  Per Inge Oestmoen og Sonja Mari Bunes og er Copywrite Sonja Bunes. Medlem av BONO